O nama

naša priča
BUNBAL - stara dalmatinska riječ za najveće zvono u katedrali
U one dane Jahve reče Mojsiju:
“Napravi sebi dvije trube, napravi ih od kovana srebra. Neka ti služe za sazivanje zajednice i za pokretanje tabora. Brojevi (10,1-2).
U svijetu većina najvećih zvona nalazi se u katedralama. Ime Bunbal odabrali smo jer ta riječ na starom dalmatinskom znači najveće zvono u katedrali, a mi uvijek težimo cilju da budemo najveći, odnosno najbolji u poslu koji obavljamo.

Naša filozofija poslovanja je vrhunska kvaliteta uz povoljnu cijenu, i od nje ni pod kojim uvjetima ne odustajemo. Trud i zalaganje, te suradnja sa vodećim svjetskim tvrtkama dovelo nas je u poziciju da se danas možemo predstavljati kao vodeća tvrtka u Dalmaciji i među vodećima u Hrvatskoj i regiji. Naša najbolja referenca je trenutna brojka o ostvarenoj suradnji sa preko 350 župa i samostan, te preko 1250 zvona koje održajemo samo u Dalmaciji i Hercegovini. U prosjeku godišnje nabavimo desetak novih zvona i elektrificiramo njih tridesetak. Više od samih brojki cijenimo zadovoljstvo naših klijenata, zadovoljstvo koje znači da smo na dobrom putu da jednog dana i stvarno postanemo najveći.
Mi smo obiteljska tvrtka oca i sina, u kojoj je otac svoje 30-o godišnje znanje prenio sinu. Tvrtka je savršeni spoj mladosti, znanja i iskustva. Naš tim čine inženjeri elektrotehnike, razvojni inženjeri elektronike, elektrotehničari, bravari i tokari, ovo je tim ljudi koji ne posustaje ni pred najvećim izazovima.

Uz domaće snage puno nam pomaže i uspješna suradnja sa vodećim svjetskim tvrtkama iz naše branše kao što su ljevaonica zvona FONDERIA DE POLI osnovana 1453 g., jedan od svjetskih lidera u proizvodnji opreme za zvona tvrtka ECAT i jedna od najvećih talijanski tvrtki za montažu crkvenih zvona s 50-o godišnjim iskustvom MANIERO SRL. S ovim tvrtkama intenzivno radimo na unaprjeđenju kvalitete proizvoda, kao i na prilagodbi njihovih proizvoda hrvatskom tržištu. Sva oprema i dijelovi koje ugrađujemo proizvodi su referentnih proizvođača i vrhunske su kvalitete.

Imamo znanje i iskustvo za održavanje i popravljanje svih sisteme zvonjenja, uvijek smo dostupni i na popravke dolazimo u najkraćem mogućem roku.

Višegodišnjim iskustvom i velikim ulaganjima u opremu i u unapređenje kvalitete postojećih proizvoda, kao i u istraživanje novih, želimo postaviti nove i visoke standarde kvalitete poslovanja. Naš kadar je profesionalan i stručan za radove na montaži, elektrifikaciji i održavanju crkvenih zvona, toranjskih satova i montaži zaštite od ptica.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM, A MI ĆEMO SVAKOM VAŠEM ZAHTJEVU ODGOVORITI VRHUNSKOM KVALITETOM I POVOLJNOM CIJENOM.